17.04.2023, 22:41

"Темний час перед світанком": екстрасенс зробила для українців попередження

таро

Можливо, травень 2023 року виявиться для українців "найтемнішим часом перед світанком". Мир в Україні може настати несподівано.

Такий прогноз дала таролог та переможниця 15 сезону "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова для YouTube-каналу "Прогноз", передає Час Пік.

"У перші тижні травня сумно. Чекатимемо сумні новини. Але це такий, знаєте, найтемніший час, як кажуть, перед світанком", - прогнозує таролог.

За її словами, особливо "спекотно" буде у травні на території тимчасово окупованого Криму. Вона закликає тікати з півострова.

"Там жорстко, просто дуже жорстко... Військові дії. Люди добрі, хто там ще добрі залишилися, їдьте звідти. Там буде спекотно в травні. Дуже жарко... Крим буде поділено на дві частини: військова частина та невійськова частина. Військова частина укомплектовуватиметься технікою та людьми", - вважає екстрасенс.

На Донецькому напрямку у травні будуть "жорстокі бої", особливо на трьох напрямках.

"У наших захисників є "гідний план". Нехай погода сприятиме і все буде добре. І взагалі, менше потрібно розповідати про наш наступ... Потрібно помовчати, почекати, а потім порадіти. Ось такий план", - відзначила Пасинкова.

Вона прогнозує несподіване настання миру в Україні.

"Буде несподівана пропозиція миру. Незрозуміло чому, але мені випадає "несподіваний мир". Одним днем. Господи, нехай так і буде. Довгих переговорів не буде", - підсумувала таролог.

Читайте також: Відомий астролог назвав можливу дату капітуляції Росії

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: