30.04.2023, 14:54

"Очікуються заморозки": Синоптик розповіла, якою буде погода з початку травня

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Заморозки

Останній місяць весни розпочнеться заморозками. Найближчої ночі вони очікуються у західних та північних областях.

Про це розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у ]]>Facebook]]>, передає Час Пік.

Згідно з її прогнозом, заморозки будуть на Вінниччині. Менша ймовірність, що вони будуть до Сумщині. На інших територіях вночі буде до +8 градусів, вдень до +15 градусів. Також вона зазначає, що на Закарпатті та на Одещині може бути тепліше: +15+20 градусів.

"1-го травня дощі пройдуть на Лівобережжі України, решта території - у сухій погоді. Вітер буде північних напрямків, рвучкий, некомфортний. У Києві 1-го травня вночі близько +3+5 градусів, місцями заморозки, вдень близько +14 градусів. Без дощу завтра, сонячно, але вітряно", — написала Діденко.

Також вона додає, що найтеплішими будуть вівторок та середа, а от у наступні два дні можливе похолодання на півночі та заході. Наступні вихідні будуть холодними, лише на сході та півдні буде тепла погода до +20 градусів.

Нагадаємо, що у квітні Меркурій другий раз на рік стане ретроградним. Це станеться у період з 21 квітня по 15 травня. Крім того, явище збігатиметься з коридором затемнень. Ілюзія, яка виникає через відмінність орбітальних швидкостей планет, може впливати на людину.

Читайте також: Астрологи прогнозують круті зміни у травні двом знакам Зодіаку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк