04.05.2023, 08:15

Кремль у вогні: "Укрпошта" анонсувала випуск нової поштової марки

"атака дронов" на Кремль

Після "бавовни" над Кремлем генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський анонсував випуск нової поштової марки.

На ескізі, який показав Смілянський, зображений палаючий Кремль та безпілотник, що летить над ним. За цим видовищем спостерігає український військовий, повідомляє Час Пік.

"Друзі, історично так склалось, що марки Укрпошти є передвісником гарних подій.

Тому завтра вранці оголосимо про запуск нової марки. Якої, коли і де - почекайте ;) Але, впевнений, комусь "за поребриком" дуже сподобається. А поки - як то кажуть, "робочі ескізи", - написав Смілянський у Telegram.

Нагадаємо, раніше так уже сталося з маркою, на якій було зображено російський крейсер "Москва", який незабаром опинився на дні Чорного моря.

На сторінці "Укрпошти" у Facebook також було зроблено анонс нових марок.

Реакція "з-за поребрика" не забарилася. Російська пропагандистка Ольга Скабєєва вже назвала "Укрпошту" посібником тероризму.

"Укрпочта" анонсировала новую марку с горящим Кремлем

Нагадаємо, в РФ заявили, що в ніч проти 3 травня Кремль атакували безпілотники. Стверджують, що до цього причетний Київ. В аналітичному звіті американського Інституту вивчення війни (ISW) говориться, що Росія могла інсценувати атаку дронів на Кремль.

ДОПОВНЕНО:

Відкрито передпродаж нового поштового блоку "Слава Силам оборони та безпеки України! Гвардія наступу"! Цей поштовий випуск продовжує героїчну серію, розпочату в 2022 році випуском "Слава Збройним Силам України!"

"Друзі, як вчора сказав Президент, Москву і Путіна ми не атакували. Але як там красиво палало і над Кремлем, і в їх соцмережах. Тому попри те, що марка з палаючим Кремлем ще попереду, ми робимо все, щоб підтримати цей "вогник позитиву" І тому Укрпошта оголошує 9 травня 2023 року випуск нової марки - "Гвардія Наступу".

Ні на що не натякаєм, просто марки випускаєм або, використовуючи спортивну термінологію: замість "бессмертного полка" грає Гвардія Наступу.

В цю серію також увійдуть марки, присвячені СБУ та ГУР, але дати та місце випуску цих марок (а вони теж будуть вже незабаром) ми, звісно, оголосимо пізніше...

І що круто: Ваші донати, які 4-9 травня будуть зібрані під час оформлення передзамовлення в Поштовому маркеті Укрпошти, ми направимо на допомогу спецпідрозділів «Гвардії наступу». Тобто і себе можна потішити, і в контрнаступі взяти безпосередню участь", - написав генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський у Facebook.

Поштовий набір "Слава Силам оборони та безпеки України! Гвардія наступу" можна замовити вже з 4 травня на ]]>сайті]]> "Укрпошти".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк