25.05.2023, 15:52

"Ми повертаємо додому 106 наших людей", - Єрмак

Оксана Мовчан | Всі новини автора
полонені

У результаті обміну додому повертаються вісім офіцерів та 98 військовослужбовців рядового та сержантського складу. Також репатрійовано три тіла: двох іноземців та українки.

Про це, у своєму ТГ - каналі повідомляє Єрмак, з посиланням на ]]>Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими]]>, передає Час Пік.

Усі врятовані Захисники захищали нашу землю на Бахмутському напрямку, 68 з визволених воїнів вважалися зниклими безвісти. 

Серед звільнених військовослужбовців 98 належать до Збройних Сил України: з них, зокрема, 21 представник територіальної оборони. Також додому повернулися семеро прикордонників та один військовослужбовець Державної спеціальної служби транспорту. 

Щонайменше сім врятованих Оборонців мають різноманітні травми: кульові та осколкові поранення, опіки та переломи, загострені хронічні захворювання. Найстаршому зі звільнених військовослужбовців вже виповнилося 59 років, наймолодшому – 21 рік. 

Загалом на сьогодні в результаті обмінів повернуто додому вже 2430 людей. Серед них 139 цивільних.

Команда Координаційного штабу на виконання доручення Президента не припиняє докладати щоденних зусиль заради порятунку наших Захисників та Захисниць. Ми віримо і боремося, аби кожен і кожна повернулися з ворожої неволі.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

 Читайте також:

"Результат досягнутий": Геращенко заявив про відведення військ РФ із Сєвєродонецька, Лисичанська, Сватового, Кремінної

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк