01.06.2023, 17:58

Синоптик відповіла, коли Україну охопить похолодання і яку погоду очікувати завтра

Альона Тихоненко | Всі новини автора
літній дощ

Завтра, другого червня, в Україну прийде атмосферний фронт, який принесе більш серйозні дощі. А на вихідних можна очікувати похолодання.

Про це у своєму ]]>прогнозі]]> розповіла синоптик Наталка Діденко, передає Час Пік.

"Дощі будуть із грозами, часом зливового характеру. Проходитимуть опади разом з фронтом, зрозуміло. Спочатку на заході України, впродовж дня і до вечора - на півночі та в більшості центральних областей", — написала вона.

Однак, як зазначила синоптик, у південних регіонах, на Дніпропетровщині, Полтавщині, у Кропивницькому та східних областях опадів не очікується. Лише у Приазов'ї можливий невеликий дощ. При цьому буде тепло. Температура може сягати до +28 градусів.

Зазначається, що завтра стане холодніше на Волині та Рівненщині, а на вихідних — на більшій частині України.

"У Києві 2-го червня протягом дня до +27 градусів, дощі з грозою передбачається ввечері у п'ятницю. У суботу-неділю в столиці знизиться температура повітря, без істотних опадів", — додає Діденко.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Мобілізація з 1 червня стане жорсткішою: оновлюють низку правил

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: