03.07.2023, 19:41

Накопичувальний ефект: у Зеленського дали прогноз, коли обвалиться російський фронт

фронт украина

Дії ЗСУ призведуть до швидкого обвалення російського фронту. Це може статися за тиждень, місяць, півтора місяці.

Такий прогноз дав радник глави Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв'ю ]]>УНІАН]]>, передає Час Пік.

"Наразі йде так званий капітальний сценарний період, коли інтенсивність бойових дій зростає, вгризання в перший ешелон проходить", - стверджує Подоляк.

За його словами, проникнення до лінії оборони на кілометр-півтора є по всій лінії фронту. Водночас збільшується інтенсивність роботи по тиловій інфраструктурі.

"І все це має дати накопичувальний ефект. У якийсь момент це все справді обвально позначиться по всій лінії фронту. Це може бути тиждень, можливо місяць, може бути півтора", - вважає Подоляк.

Він зазначив, що РФ розуміє ставку в цій війні. Тому задіяні майже всі ресурси - понад 300 тисяч мобілізованих, дуже об'ємні мінні поля, дуже об'ємні інженерні конструкції.

"Все це треба буде зламати, безумовно, це можливо зробити, тому що деморалізація російського угруповання істотна, внутрішній конфлікт суттєвий, а те, що після заколоту відбувається з генералітетом, теж суттєве", - додав Подоляк.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Надати Україні військову допомогу в національних інтересах США, - Майк Пенс

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: