07.09.2023, 17:07

Синоптик відповіла, коли очікувати перших осінніх дощів в Україні

осінній дощ

Найближчі дні на території України будуть переважно сонячними та сухими. У середині місяця ще можливе повернення тепла.

Про це розповіла синоптик Наталка Діденко у своєму прогнозі на ]]>Facebook]]>, передає Час Пік.

За її словами, найближчі дні будуть сонячними, опадів наразі не очікується, а вечорами погода буде свіжою. Середня температура повітря становитиме +20+25 градусів.

На північному сході буде дещо холодніше — +18+22 градуси. Тим часом у південних регіонах позначка термометра може піднятися до +28 градусів.

"Кияни! Лишіть свої прибирання, консервації та осінні миття вікон на потім - всі на вулиці! Там буде гарно - сонце, +22 градуси. Спека, раптом хто скучив, ще оголить плечі й коліна 12-13 вересня", — йдеться у повідомленні.

За даними Діденко, у середині місяця, а саме 13-15 вересня, атмосферний фронт принесе перші осінні дощі в країну. А до того погода буде сонячною, а небо — безхмарним.

Нагадаємо, що у вересні очікуються магнітні бурі з самого початку місяця. Вони можуть спричинити погіршення самопочуття. Детальніше про потужні геомагнітні удари та рекомендації читайте тут.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Виїзд з України стане обмеженим для військовозобов'язаних жінок: деталі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк