19.10.2023, 09:45

Нічна атака балістикою та дронами: у декількох областях зафіксовано влучання

балістика

У ніч проти 19 жовтня російські окупанти обстріляли Україну БпЛА, а також балістичними, авіаційними та зенітними ракетами. У п'яти регіонах зафіксовано влучання.

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на ]]>Повітряні Сили ЗС України.]]>

Усього ворог застосував дев'ять "шахедів" та вісім ракет, серед яких п'ять балістичних. Було атаковано об’єкти у Донецькій, Миколаївській, Сумській, Дніпропетровській та Запорізькій областях.

Як повідомляє пресслужба МВС України, у Сумах внаслідок атаки безпілотника виникла пожежа у двоповерхівці. Станом на зараз її ліквідовано, серед людей ніхто не постраждав.

У Миколаєві внаслідок удару загорілася складська будівля, були пошкоджені вікна багатоповерхівок. За попередньою інформацію, жертв та постраждалих немає.

"На Миколаївщині в результаті ворожої атаки ліквідовано пожежу непрацюючої складської будівлі на площі 40 м кв. Без постраждалих", — додали в МВС.

На Донеччині пошкоджено помешкання навчального закладу. А в Запоріжжі ліквідували пожежу на місцевому підприємстві.

Також вночі під обстріл потрапили Марганецька та Мирівська громада Дніпропетровської області.

"Загалом на територію району прилетіло майже три десятки артилерійських снарядів. Якої шкоди вони заподіяли – з'ясовують рятувальники. Триває обстеження ураженої місцевості. Минулося без загиблих та постраждалих", — зазначив очільник Дніпропетровської ОВА.

Пропонуємо до перегляду:

"Гаага" - це десятий останній епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений невідворотності покарання для головного злочинця, де б він не ховався!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Ефективна зброя, як ми й домовлялися": Зеленський відреагував на вибухи на окупованих територіях

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк