01.11.2023, 09:39

Атака на Полтавщину: унаслідок повітряної атаки зафіксовано влучання

Альона Тихоненко | Всі новини автора
нічна атака

У ніч проти першого листопада РФ атакувала територію України безпілотниками та ракетою. У Полтавській області зафіксовано влучання.

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на]]> пресслужбу ]]>Повітряних Сил ЗС України.

Зазначається, що росіяни атакували об'єкти критичної інфраструктури та військові об'єкти. Майже всі повітряні цілі було знищено засобами ППО:

"Загалом збито 18 із 20 ударних дронів “Shahed-136/131”. Також знищено керовану авіаційну ракету Х-59", — йдеться у повідомленні.

Ракету та "шахеди" запускали з території Росії, з двох напрямків. У Кременчуці Полтавської області зафіксовано влучання у нафтопереробний завод.

"Виникла пожежа, її ліквідували рятувальники. Ситуація контрольована. Попередньо без постраждалих. Інформація про руйнування з’ясовується. Підприємство не працює. Усі відповідні служби на місці", - написав голова Полтавської ОВА Філіп Пронін.

Про роботу ППО відзвітували очільники ОВА. Зокрема засоби ППО знищили повітряні цілі у Черкаській та Хмельницькій областях. Інформації про постраждалих та руйнування немає.

У Кіровоградській області уламки дрона пошкодили залізничну контактну мережу:

"Обійшлося без постраждалих і руйнувань цивільної інфраструктури. Ремонтна бригада оперативно полагодила пошкоджену ділянку", - зазначив очільник ОВА Андрій Райкович.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: Чи будуть відключення світла у листопаді: у Міненерго зробили заяву

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк