09.11.2023, 16:45

"Не єдиним "Аскольдом" повинні радіти": У ГУР пообіцяли "хороші новини" з Криму

Віктор Білий | Всі новини автора

Представник ГУР Андрій Юсов анонсував серію операцій у тимчасово окупованій Керчі, де зосереджено морський флот окупантів. Він не став у подробицях описувати процес підготовки з очевидних причин, але закликав українців готувати себе до "хороших новин".

Про це він заявив в ефір телемарафону, передає Час Пік.

За його словами, нещодавня операція в Керчі, в якій Росія втратила сучасний корвет "Аскольд", стане лише початком.

"Носіїв "калібрів" у Чорноморського флоту РФ ще достатньо. Ми не єдиним "Аскольдом" маємо радіти. Найближчим часом ще будуть новини", – зазначив Юсов.

Також він розповів, що ГУР використовує різну мотивацію спілкування з ворогом – ідейну та меркантильну, у тому числі.

Нагадаємо, 4 листопада внаслідок удару українських військ по флоту РФ у Криму було пошкоджено ракетний корвет "Аскольд". Цей удар свідчить, що зараз Україна здатна вражати цілі на сході Криму, куди раніше практично не діставала.

Як раніше зазначив секретар РНБО Олексій Данилов, ВСУ добилися величезних успіхів зі знищення росіян на території тимчасово окупованого Криму.

"Зараз ми маємо величезні успіхи у Кримському напрямку. Ми постійно звертаємо увагу на те, що стосується суші", - сказав він.

Данилов пояснив, що під цим він має на увазі удари по російських силах на території Криму та знищення кораблів Чорноморського флоту.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: Уночі над Кримом нібито збили 17 українських безпілотників: що відомо

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк