16.11.2023, 21:22

Без походів до сервісних центрів: доставку посвідчення водія тепер можна замовити в "Дії"

волительское удостоверение

Тепер українці зможуть не лише здійснити заміну посвідчення водія у "Дії", але й замовити доставку нового документа до відділення "Укрпошти" або кур'єром за адресою.

Про це ]]>повідомляє]]> Міністерство цифрової трансформації, передає Час Пік.

З травня в "Дії" можна було в кілька кліків подати заяву на заміну посвідчення водія. Отримання здійснювалося у сервісному центрі МВС.

"Доводилося шукати час на поїздку до закладу та стояти в пробках. Тепер доставку нового водійського можна замовити в "Дії" на відділення "Укрпошти" або кур'єром на будь-яку зручну адресу. Це заощадить ваш час і зробить процес заміни водійського ще простіше", - йдеться у повідомленні. у повідомленні.

Щоб замовити доставку нового посвідчення водія в "Дії":

  • авторизуйтесь у додатку;
  • виділіть меню "Послуги" і натисніть "Заміна посвідчення водія" або на значок контекстного меню на цифровому посвідченні водія і виберіть "Замінити посвідчення";
  • вкажіть причину заміни документа;
  • виберіть тип посвідчення - цифрове+пластик;
  • вкажіть спосіб доставки - самовивіз з відділення "Укрпошти" або доставка кур'єром за вказаною адресою;
  • вкажіть контактні дані;
  • підпишіть заяву.

Після цього протягом 10 хвилин необхідно сплатити послугу, інакше заява анулюється. Далі - залишається лише чекати сповіщення від "Укрпошти" чи повідомлення від кур'єра.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: Розмитнення авто у 2024 році: які пільги та спрощення готують для українців

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: