09.01.2024, 12:55

У ВР зареєстровано п'ять версій законопроєкту про мобілізацію: Нардеп розповів подробиці

Оксана Мовчан | Всі новини автора
ваппррол

Наразі триває закрите обговорення законопроєкту про мобілізацію. Станом на ранок 9 січня, зареєстровано п’ять версій законопроєкту про мобілізацію, один урядовий і чотири альтернативних. 

Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк ]]>Telegram]]>, передає Час Пік.

Нагадаємо, що 25 грудня 2023 року Кабінет міністрів України зареєстрував у Верховній Раді законопроєкт про посилення мобілізації. З того часу у парламенті було зареєстровано пʼять версій законопроєкту про мобілізацію — один законопроєкт урядовий, а інші чотири подали у Раду нардепи.

"Сьогодні строк подавання альтернативних законопроєктів закінчився, тому напевно це весь перелік. Плюс, згідно регламенту, від сьогодні можна вже починати розглядати закон. Як мінімум на комітеті", - розповів Железняк.

Нардеп додав, що зараз триває закрите обговорення законопроєкту про мобілізацію у спікера Ради Руслана Стефанчука з фракціями.

"На 10:00 вже призначений Комітет з питань оборони де і буде прийнято рішення по законопроєкту. При тому, досі невідомо яке воно буде", - підкреслив він. 

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також:

Загарбники запустили новий метод паспортизації на ТОТ, - ЦНС

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк