09.03.2024, 09:35

У застосунку "Дія" з'явилися перші документи про освіту

В приложении "Дия" появились первые документы об образовании

У застосунку "Дія" розпочали бета-тестування із завантаження документів про освіту. Тепер українці зможуть "тримати" їх у своєму телефоні без необхідності возити з собою теку з документами.

У застосунку "Дія" розпочали бета-тестування із завантаження документів про освіту. Про це 8 березня повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. Раніше він анонсував появу таких документів у "Ді]", передає Час Пік.

"У Дії стартувала бета освітніх документів. Підтягнулись усі доки, але без сертифіката Кенгуру", - написав Федорів у Telegram.

Зазначимо, "Кенгуру" - міжнародний математичний конкурс-гра для школярів (математичні конкурси, тестування, онлайн-курси та ігри). Грають усі бажаючі учні з 1-го до 11-го класу без попереднього відбору.

Нагадаємо, у лютому стартувало бета-тестування доступу до дипломів та шкільних атестатів у "Дії". Приєднатися до бета-тестування може кожен українець, якому виповнилося 14 років і які мають ідентифікаційний код.

"Більше не потрібно буде шукати вдома диплом і просити батьків його відправити поштою. При працевлаштуванні не треба буде вести теку з дипломами, а під час вступу до ЗВО — зі свідоцтвами. Навіть якщо виїхали за кордон, усе зручно й під рукою - у Дії", ]]>написав ]]>Федоров у Telegram.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк