31.05.2024, 14:19

Відбувся черговий обмін полоненими: в Україну з російського полону повернулося 75 людей

В Украину из российского плена вернулись 75 человек

Між Україною та РФ 31 травня відбувся обмін полоненими за формулою 75 на 75. Серед звільнених українців 70 чоловіків та п'ятеро жінок, четверо з яких цивільні.

31 травня 2024 року з російського полону повернулося 75 українців, серед них 71 військовослужбовець та 4 цивільні особи. Про черговий обмін військовополоненими повідомили Володимир Зеленський та Андрій Єрмак, передає Час Пік.

"Увесь цей час ми ні на день не припиняли працювати, щоб повернути додому кожного й кожну з російського полону. І сьогодні маємо важливий результат: ще 75 наших людей повернулися до України. Воїни ЗСУ та Нацгвардії, прикордонники, четверо цивільних – усі вони вже на рідній землі.

Про всіх пам’ятаємо. Докладаємо максимум зусиль, щоб знайти кожного й кожну. Дякую команді, яка працює над обмінами!", - написав Президент України у Facebook.

Андрій Єрмак уточнив, що серед звільнених з полону – рядові, сержанти та офіцери ЗСУ, НГУ, ДПСУ та цивільні.

"19 людей, які потрапили в полон з острову Зміїний, 10 оборонців Маріуполя і з "Азовсталі", українські військові, що потрапили в полон на різних напрямках.

Сьогодні вони вдома. Дякую кожному з них за службу, дякую цивільним за віру в Україну", - написав Єрмак у Telegram.

в Украину из российского плена вернулись 75 человек в Украину из российского плена вернулись 75 человек в Украину из российского плена вернулись 75 человек в Украину из российского плена вернулись 75 человек в Украину из российского плена вернулись 75 человек

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк