13.09.2024, 18:55

Синоптик розповіла про погоду в Україні на вихідних

погода

На вихідних, 14-15 вересня, в Україні буде тепло та переважно сонячно. Лише на заході можливі дощі. Тепла погода втримається і наступного тижня.

Про це свідчить прогноз погоди відомого українського синоптика Наталки Діденко, передає Час Пік.

Одною з характерних ознак майбутніх вихідних буде сильний вітер. У більшості областей України пориви південно-східного вітру досягатимуть штормових, 15-20 метрів за секунду. Лише у неділю у західних регіонах вітер стихне до помірного.

14-15 вересня в більшості областей переважатиме тепла, навіть дуже тепла погода - в денний час +15-29 градусів, місцями до +30 градусів. Лише у західній частині України буде свіжіше - +19-22 градуси, а на Закарпатті очікується найнижча температура повітря в Україні - +16-19 градусів. Тут також можливі дощі через вплив циклону Anett.

Опади поширюватимуться на Житомирщину, Одещину та Вінницьку область, вночі та вранці у суботу можливі на Київщині. На решті території України - сухо.

У Києві в суботу та неділю очікується сильний південно-східний вітер. Вночі та вранці 14 вересня у столиці пройде дощ, вдень у суботу та протягом доби 15 вересня - без опадів.

Згідно з прогнозом синоптика, наступного тижня в Україні переважатиме суха, помірно тепла та сонячна погода.

Читайте також: Повернення героїв: 49 українців повернулися з полону, у тому числі захисники "Азовсталі"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк