07.08.2020, 16:53

Сім'я взяла в дім цуценя, але те, що з нього виросло, поставило всіх у глухий кут (фото)

собаки

Нічого не підозрюючи, сім'я з дітьми з Китаю взяла цуценя тибетського мастифа. Однак через час виявилося, що під одним дахом з ними мешкає зовсім не собака.

Першим "тривожним дзвінком" стало те, що господарі незвичайного цуценя виявили дивну особливість - їх вихованець не просо може стояти на задніх лапах, а й вільно пересуватися в такому положенні, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Особливого значення відразу цьому ніхто не надав. Та й з дітьми у грайливого малюка, якого назвали Блек, встановився тісний контакт. Тому деякі дивні речі сприймали як належне.

З кожним днем ​​з цуценям починало відбуватися щось недобре. Він починав поглинати аномальну кількість їжі. Через кілька місяців він важив вже більше центрнеру.

Власники самі почали побоюватися свого вихованця, міцно засумнівавшись, що тибетський мастиф повинен виглядати саме так - мати великі кігті і зуби, а головне - гігантські розміри. Більш того, за кілька місяців пес так і не загавкав, тільки постійно гарчав.

У підсумку, вони звернулися до ветеринара, який прояснив ситуацію.

Як з'ясувалося, довірливій сім'ї замість тибетського мастифа продали азіатського чорного ведмедя, "родичі" якого також відомі як тибетські або гімалайські ведмеді.

У дорослому віці ці істоти досягають 200 кг і 2 метри в довжину.

Читайте також: Жінка не змивала косметику місяць: на що перетворилося її обличчя (фото)

щенок

пес

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>