11.08.2020, 22:37

Британка 10 років не могла нічого їсти, окрім хліба і чіпсів: що з нею сталося

Марина Началова | Всі новини автора
Иззи Коул

Дівчина з Уельсу на ім'я Іззі Коул через незвичайний недуг протягом 10 років харчувалася одними чіпсами і хлібом. Від усієї іншої їжі її воротило.

Іззі почала відмовлятися від їжі, коли їй було 3 роки, передає Час Пік з посиланням на ЗМІ.

Батьки змушували дівчинку є насильно, а вона закатувала істерики. Коли Іззі пішла в школу, проблема погіршилася. Вона не могла їсти в їдальні разом з іншими дітьми, що негативно позначалося на відносинах з однолітками.

Мати водила Іззі до різних спеціалістів, але ті лише розводили руками. Деякі продукти дівчина все ж їла - це хліб і чіпси. Інша їжа викликала у неї блювотний рефлекс і навіть лякала. Особливу огиду Іззі відчувала до продуктів, де є шматочки - йогурт, сік з м'якоттю і т.п.

Позбутися незвичайної проблеми дівчина змогла тільки після того, як потрапила на прийом до гіпнолога і клінічного терапевта Фелікса Економакіса, який спеціалізується на розладах харчової поведінки. Сеанс гіпнозу повністю перевернув життя Іззі.

"Після першого ж сеансу я взяла бутерброд, і мене не рвало, і страху не було. Я стояла на вулиці, їла ананас і плакала. Ми всі були дуже щасливі", - зізналася вона.

Читайте ще: Не такі вже й шкідливі: дієтологи розвінчали міф про небезпеку чіпсів

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>