14.08.2020, 20:21

Запорізький автозавод vs умільці: українець перетворив старий "Запорожець" в справжній "танк" для сафарі (фото)

горбатый запорожец

Автомобілі, які в минулому робив Запорізький автозавод, користуються великою популярністю у народних умільців. І що вони тільки не створюють на базі старих "Запорожців".

Український умілець зумів переробити легендарний ЗАЗ-968 в унікальний автомобіль для сафарі, якому не страшна ніяка пустеля, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Судячи з фото, в авто важко впізнати старий "горбатий" "Запорожець". І не дивно, адже умілець власноруч, за своїм проектом, переробив кузов.

Через це здається, що автомобіль має зовсім іншу форму. Крім того, інше розташування на ньому отримали фари, крила і капот.

Дах і двері в автомобілі відсутні, а каркас укріплений дугами. Якими технічними характеристиками володіє дана реінкарнація Запорізького автозаводу - не вказується. Однак точно відомо, що двигун перемістився в задню частину. Він не має кришки або якоїсь подоби капота, через що авто схожий на хот-род.

Охолодження силового агрегату відбувається під час руху природним шляхом.

Розрахований цей "Запорожець" на двох пасажирів. Як відзначають в ЗМІ, таке диво привертає велику увагу на вітчизняних дорогах.

Читайте також:

Новинок не буде: найбільший світовий виробник авто "потонув" в боргах

Всі різні – і це допомагає триматися разом. Як працює україномовний розмовний клуб у Сєвєродонецьку

авто

заз

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк