29.10.2020, 21:08

Гороскоп на листопад для всіх знаків Зодіаку: кого чекають проблеми зі здоров'ям

гороскоп

Листопад для багатьох знаків Зодіаку буде важким місяцем. Однак зірки не такі жорстокі, тому позитивних моментів також буде багато.

Український таролог Олена Саламандра склала гороскоп на листопад для всіх знаків Зодіаку, передає Час Пік з посиланням на "РБК-Україна".

Головним чином, гороскоп стосується здоров'я та самопочуття. Яким буде самопочуття різних знаків Зодіаку?

Овен

За прогнозами, ніяких проблем зі здоров'ям у цього знака не буде, проте потрібно постійно підтримувати себе в тонусі. Для цього слід більше гуляти на свіжому повітрі.

Телець

Останній осінній місяць подарує тим, хто народжений під знаком Тельця, хороше самопочуття. У цьому місяці рекомендовані нові починання.

Близнюки

Близнюкам пощастило менше. Таролог вважає, що у цього знака високий ризик простудних захворювань. Тому потрібно тепліше одягатися та займатися профілактикою.

Рак

Раки можуть в листопаді впадати в депресії, не виключені перепади настрою і загальний занепад сил. Таролог радить не впадати у відчай.

Лев

Левам потрібно зайнятися здоров'ям, гартувати організм, робити зарядку. До цього знаку також будуть "спрямовані" простудні захворювання.

Діва

Дівам слід прислухатися до свого організму, дотримуватися режиму, не перепрацьовувати і трохи себе балувати. За прогнозами, в листопаді цьому знаку загрожує психологічне "вигорання" та апатія.

Терези

Таролог попереджає, що Терезам загрожує "вигорання" на роботі. Щоб протриматися листопад, необхідно більше відпочивати, прогулюватися на свіжому повітрі, дотримуватися режиму і берегти нервову систему.

Скорпіон

Скорпіонам можуть загрожувати простудні захворювання з тяжкими наслідками. Необхідно серйозніше поставитися до настання холодного сезону.

Стрілець

Народжені під цим знаком можуть зіткнутися із загостренням хронічних захворювань. Не можна затягувати: при перших "тривожних дзвіночках" слід звернутися до лікаря.

Козоріг

Козероги ризикують застудитися і отримати сезонне нездужання. Відмінний результат принесе вірно підібрана профілактика.

Водолій

У Водоліїв в листопаді підвищується ризик перепадів настрою, а також загострення хронічних захворювань на нервовому грунті. Вихід із ситуації - медитація та духовні практики.

Риби

Рибам загрожує емоційне "вигорання". Цьому знаку необхідно всіляко уникати стресів та подразників.

Читайте також: Місяць почнеться з проблем: магнітні бурі в листопаді нікого не залишать у спокої

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: