Названо продукт довголіття, який знижує ризик смерті від COVID-19
Правильне харчування - запорука довгого та здорового життя. Як з'ясувалося, до переліку продуктів довголіття ходить квашена капуста.
Дослідники впевнені, що цей продукт сприяє зміцненню імунітету та знижує ризик передчасної смерті, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.
Крім того, в Університеті Монпельє встановили, що при вживанні квашеної капусти знижується ризик смерті від COVID-19.
За даними досліджень, саме квашена капуста здатна знижувати активність ферменту ACE2, використовуваного коронавірусом для проникнення в клітини.
Також вона містить сульфорафан, який є потужним антиоксидантом, тому знижує ризик онкологічних захворювань.
Дослідники радять вживати сиру капусту хоча б три рази на тиждень, а квашену - один раз.
Читайте також:
Медики назвали хвороби, до яких схильні люди, народжені восени
Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк.