08.11.2020, 12:03

Названо продукт довголіття, який знижує ризик смерті від COVID-19

продукт

Правильне харчування - запорука довгого та здорового життя. Як з'ясувалося, до переліку продуктів довголіття ходить квашена капуста.

Дослідники впевнені, що цей продукт сприяє зміцненню імунітету та знижує ризик передчасної смерті, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Крім того, в Університеті Монпельє встановили, що при вживанні квашеної капусти знижується ризик смерті від COVID-19.

За даними досліджень, саме квашена капуста здатна знижувати активність ферменту ACE2, використовуваного коронавірусом для проникнення в клітини.

Також вона містить сульфорафан, який є потужним антиоксидантом, тому знижує ризик онкологічних захворювань.

Дослідники радять вживати сиру капусту хоча б три рази на тиждень, а квашену - один раз.

Читайте також:

Медики назвали хвороби, до яких схильні люди, народжені восени

Нюхайте нашатир і будьте здорові: медики регіону "винайшли" "унікальний" метод діагностики COVID-19 без тестів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк