14.11.2020, 09:43

Помер актор Армен Джигарханян

Марина Началова | Всі новини автора
Армен Джигарханян

Знаменитий радянський, російський і вірменський актор Армен Джигарханян помер 14 листопада в Москві на 86-му році життя.

Про це повідомили в Московському драматичному театрі, передає Час Пік з посиланням на ЗМІ.

"Сьогодні вночі прийшла сумна новина. Помер Армен Борисович Джигарханян, видатний артист і лідер, керівник театру, який носить його ім'я", - йдеться в повідомленні.

Друг актора Артур Согомонян повідомив "Інтерфаксу", що Джигарханян помер сьогодні о 6 годині ранку. За його словами, причиною смерті став вік і хвороби актора.

У квітні 2018 року Джигарханян був госпіталізований з інфарктом, знаходився в комі, але потім зміг відновитися і повернувся до роботи в театрі. Після цього його ще кілька разів госпіталізували, лікарі підозрювали гіпертонічний криз і невралгію.

Джигарханян народився 3 жовтня 1935 року в Єревані. Мав звання народного артиста СРСР, був одним із засновників, президентом і художнім керівником Московського драматичного театру під керівництвом Армена Джигарханяна.

Актор був відомий за фільмами "Нові пригоди невловимих", "Здрастуй, це я!", "Діаманти для диктатури пролетаріату", "Здрастуйте, я ваша тітка!", "Місце зустрічі змінити не можна" і т.д.

Нагадаємо, нещодавно помер відомий сатирик Михайло Жванецький.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк