23.12.2020, 09:51

"Клон Алли Борисівни": Дочка Пугачової вразила шанувальників схожістю із зірковою матір'ю

Алла Пугачева с детьми

Максим Галкін порадував шанувальників новим знімком із сімейного архіву. На ньому зображена дочка шоумена та Алли Пугачової - семирічна Єлизавета. Шанувальники прийшли у захват від домашнього фото та вражені схожістю Лізи із зірковою матір'ю.

Чоловік Алли Пугачової, популярний гуморист Максим Галкін порадував шанувальників новим знімком семирічної дочки Лізи, який він опублікував на своїй сторінці в Instagram, повідомляє Час Пік.

На фотографії дівчинка з розпущеним білявим волоссям позує, спершись на спинку дивана, дивлячись прямо в кадр. У підписі до знімка Галкін залишив лише закоханий смайлик.

Знімок також був опублікований на неофіційній сторінці Лізи Галкіної в Instagram.

Шанувальники зіркової сім'ї прийшли у захват від домашнього фото. Вони відзначили, як помітно підросла Ліза та обсипали її компліментами, побажаннями щастя та життєвих успіхів.

Багато відзначили неймовірну схожість із знаменитою матір'ю. У коментарях підписники пишуть, що дівчинка феноменально схожа на зіркову маму. Деякі навіть назвали дочку співачки "клоном Пугачової".

"Копія Алла!", "Вилита Алла Борисівна", "Ліза дуже нагадує тут Аллу!", "Неначе Алла Борисівна дивиться","копія мама. Це так мило!", "На маму дуже схожа","Алла в дитинстві","перший раз побачила явну схожість з Аллою, та Христиною","Мамина донечка, Мамині очі","Ну клон Алли Борисівни", - пишуть шанувальники у коментарях.

Користувачів мережі вразило, наскільки схожою стає дівчинка на свою зіркову матір.

Читайте також: Співак Сергій Лазарєв вперше показав дочку, що підросла

Лиза Галкина

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк