14.12.2020, 09:51

Співак Сергій Лазарєв вперше показав доньку, що підросла

Сергей Лазарев

Російський співак Сергій Лазарєв довгий час приховував своїх спадкоємців від публіки. Він не часто балує шанувальників кадрами із сімейного життя, тому для фанатів стало великим сюрпризом відео, де співак зображений зі своїми дітьми, що підросли.

Сергій Лазарєв своїх спадкоємців показує вкрай рідко. Як відомо, у нього росте шестирічний син Микита та дворічна дочка Анна, повідомляє Час Пік.

Певец Сергей Лазарев с детьми

Нещодавно співак з'явився на публіці разом із сином, а ось дочку Лазарєва поки рідко можна побачити на сторінках артиста у соцмережах.

Справжнім сюрпризом для шанувальників Сергія Лазарєва стало відео, на якому він показав своїх дітей. Виявилося, що малятко Аня вже не тільки ходить, а й розмовляє.

Вільний день, яких у артиста не так багато, він вирішив присвятити своїм дітям. Спочатку Лазарєв відправився на концерт разом із сином Микитою, а після у будинку з дітьми нарядив ялинку. При цьому артист не став приховувати, що завжди звертається до допомоги професійних декораторів.

На відео видно, як жонглює яблуками син співака. Однак, шанувальників більше розчулили кадри з маленькою Анею, яку Лазарєв показує вкрай рідко.

Дочка допомогла зоряному татові перерахувати всі бурульки та відправилася шукати оленів, що загубилися у гілках новорічної ялинки.

Шанувальники в коментарях відзначили, як швидко ростуть діти та побажали зірковій родині здоров'я та нескінченного щастя. Багато хто порівняв дочку Лазарєва з Лізою, спадкоємицею Алли Пугачової, зазначивши, що вона теж росте блондинкою.

Дивіться також: Група "Ленінград" презентувала провокаційний кліп, у якому знялися українські актори

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк