27.12.2020, 23:06

Що не можна зберігати в гаманці, щоб гроші не "втекли"

Марина Началова | Всі новини автора
что нельзя хранить в кошельке

Гаманець і його вміст може багато розповісти про свого власника - не тільки про його фінансове становище, але також дещо про звички і ставлення до порядку.

У деяких людей гаманець перетворюється на склад всіляких карток, чеків, папірців та дрібниць "на всі випадки життя". Якщо ви з таких, настав час провести в своєму гаманці ретельну ревізію. Час Пік зібрав інформацію про те, що ні в якому разі не повинно там зберігатися.

Пін-коди від банківських карток. Очевидне правило, про яке постійно нагадують банки своїм клієнтам: пін-код не можна зберігати біля банківської карти і тим більше записувати на ній. Навіть зашифровувати пароль якимись лише вам відомими символами не потрібно: якщо гаманець потрапить в руки зловмисників, перше, що вони спробують зробити - це розгадати всі ваші "шифри".

Паролі від сайтів. Якщо гаманець буде втрачений або вкрадений, сторонні люди зможуть отримати доступ до ваших акаунтів. І добре, якщо їм вдасться заволодіти лише безневинними фотографіями: через соцмережі і електронну пошту можна отримати доступ до конфіденційної інформації і навіть банківських рахунків.

Всі наявні банківські карти. Якщо у вас кілька карт, не потрібно постійно носити їх всі в гаманці, адже в разі втрати гаманця карти доведеться блокувати і потім перевипускати, тому на якийсь час ви можете залишитися без доступу до фінансів. Залиште вдома картку, якою користуєтеся найрідше: якщо трапиться форс-мажор, ви не залишитеся без грошей.

Вся готівка. Якщо при втраті карти ваші гроші ще можна убезпечити, вчасно заблокувавши рахунок, то готівка найчастіше пропадає "з кінцями". Не варто носити в гаманці всі заощадження. Також варто про всяк випадок тримати в кишені невелику суму, якої вистачить на проїзд.

Касові чеки. Це вже питання здоров'я: в барвнику, який використовують для друку на термопапері, міститься токсична речовина бісфенол-А, який чинить шкідливу дію на серцево-судинну, ендокринну та репродуктивну системи. До слова, езотерики не радять зберігати чеки в гаманці також тому, що вони є символом витрат, а гроші цього не люблять.

Фантики, непотрібні візитки, використані квитки й інше сміття не тільки ускладнюють пошук потрібних купюр в гаманці, а й з езотеричної точки зору займають місце, яке могли б зайняти гроші.

Фотографії рідних. Як би не було приємно бачити фото близької людини, кожного разу відкриваючи гаманець, краще його звідти прибрати: на думку біоенергетиків, гроші люблять увагу, і саме вони повинні бути на першому місці і найціннішим об'єктом в гаманці.

Не можна тримати гаманець порожнім. Якими б складними не були часи, хоча б одна купюра повинна залишатися в гаманці. Існує прикмета, що якщо гаманець спорожніє - то це надовго.

Складати готівку потрібно правильно. Гроші можуть "образитися", якщо їх комкати, скручувати, засовувати в гаманець абияк. Банкноти слід розкладати по порядку номіналів, лицьовою стороною назовні. При акуратному поводженні з грошима їх не тільки легше перераховувати - за словами езотериків, у того, хто шанобливо ставиться до грошей, вони будуть тільки прибувати.

Читайте ще: Астролог повідомила, чи принесе українцям зміни на краще 2021 рік

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: