27.12.2020, 21:37

Астролог повідомила, чи принесе українцям зміни на краще 2021 рік

Марина Началова | Всі новини автора
прогноз астролога

Напередодні нового 2021 року астрологи масово взялися складати прогнози і гороскопи. Для України рік, що настає, обіцяє бути легшим, ніж той, що минає, обіцяють фахівці з небесних знаків.

Астролог Тетяна Мельниченко в ефірі одного з українських телеканалів розповіла, чого чекати українцям у 2021 році, передає Час Пік.

Вона заявила, що 2020 рік проходив під егідою планети Раху, яка дає все штучне, курирує інтернет, ізоляцію та інші несподіванки.

2021 рік, за словами Мельниченко, буде проходити під егідою Меркурія, який завжди дає більш позитивний результат. Настає вдалий час для комунікацій, навчання.

"Ви зможете повернутися до своїх давно забутих завдань, які ви планували. Ви можете почати вивчати іноземні мови, можете навіть зацікавитися астрологією", - зазначила Мельниченко.

Як заявила астролог, у 2021 році трансформації відбуватимуться легше. А трансформації, на думку Мельниченко, неминучі, оскільки зараз перебувають у з'єднанні "два великих учителя" - Сатурн і Юпітер. У квітні Юпітер перейде зі знака Козерога в знак Водолія.

"Весь цей час до квітня ми будемо відчувати певні трансформації. Юпітер, який відповідає за справедливість, порядок, фінанси, буде не таким сильним, як хотілося б, відповідно, ці сфери у нас будуть трохи просідати. А Сатурн буде нам давати певні життєві уроки", - сказала Мельниченко.

Раніше повідомлялося про "Велику мутацію" і нову еру, яка, за словами астрологів, вже починається.

Тетяна Мельниченко

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: