30.12.2020, 09:41

У новорічні та різдвяні свята "ПриватБанк" запустив унікальну послугу

В новогодние и рождественские праздники "ПриватБанк" запустил уникальную услугу

"ПриватБанк" запустив унікальну новорічну послугу. У зимові свята вперше українців вітатиме справжній Святий Миколай.

Віртуальний Святий Миколай, завдяки доповненій реальності та "ПриватБанку", тепер є в мобільному "Приват24", повідомляє Час Пік з посиланням на прес-службу банку.

Щоб запросити Святого Миколая, потрібно запустити посилання на AR-привітання в мобільному "Приват24", оновленому до останньої версії. Інноваційний проект "ПриватБанк" створив за підтримки Visa.

"Найтехнологічніший банк має бути найтехнологічнішим у всьому. А дива повинні траплятися навіть попри пандемію. Саме тому цього року ми зробили Святого Миколая цифровим. Та запрошуємо до кожного дому, не порушуючи карантину.

Вам потрібно буде лише відкрити додаток Приват24, аби Святий Миколай з’явився просто посеред кімнати. Так ми хочемо побажати понад 12 мільйонів користувачів Приват24 по всьому світу і усім українцям загалом міцного здоров'я в новому році", - сказав голова правління "Приватбанку" Петро Крумханзл.

Повідомляється, що у записі голографічних привітань взяв участь український актор Михайло Безпалько, який уже понад 60 років грає новорічних персонажів, та є найстаршим і найдосвідченішим Святим Миколаєм в Україні. Щоб доставити цифрового Миколая у кожну домівку, організатори розробили його 3D-модель у доповненій реальності.

Читайте також: Новий рік-2021: що ідеально підходить і що категорично не можна готувати для зустрічі року Бика

"ПриватБанк" запустил уникальную услугу "ПриватБанк" запустил уникальную услугу

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк