02.01.2021, 12:47

"Гарна вчителька!": У Мережі обговорюють пародію Максима Галкіна на дистанційне навчання

пародия Максима Галкина на дистанционное обучение

Російський шоумен Максим Галкін зняв гумористичний міні-фільм "Дистанціонка" про труднощі школярів, яким через пандемію COVID-19 доводиться вчитися віддалено. У мережі бурхливо обговорюють нову пародію Галкіна.

Максим Галкін розмістив на своєму YouTube-каналі міні-фільм "Дистанціонка". Всі ролі у новому фільмі артист виконав сам. Галкін майстерно передав характер кожного персонажа, повідомляє Час Пік.

Дійові особи міні-фільму: сувора вчителька Марія Іванівна та невдачливі учні: відмінниця Самохіна, двієчник Петров, мажор Афанасьєв, геймер Зайцев та красуня Пашина.

"Дистанционка"

Як пояснив Галкін, пародія присвячується "всім онлайн-мученикам по ту та цю сторону знань".

"2020 рік познайомив усіх батьків з досі небаченим звіром-шкільним дистанційним навчанням!", - зазначено в описі під випуском.

Підписники гумориста оцінили роботу артиста та подякували йому за позитивні емоції.

"Гарна вчителька!!!", "Це дуже смішно!!! Вимагаємо продовження", "Набір у ваш клас закінчений або є шанс?", "Дуже класно! Дякую за позитивні емоції!", - пишуть фоловери у коментарях.

Варто відзначити, що шкільна тема стала для зіркової сім'ї особливо актуальною. Діти Галкіна та Пугачової у вересні пішли в перший клас елітної гімназії.

Читайте також: "Алла жахнула трохи?": Як Пугачова та Галкін зустріли Новий 2021 рік

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк