09.01.2021, 21:55

Світ не буде колишнім: три передбачення Ванги, які починають збуватися сьогодні

ванга

Відома Болгарська провидиця Ванга досі популярна. Секрет в тому, що її пророцтва, на думку багатьох, насправді починають збуватися.

Так, у ЗМІ подейкують про три прогнози, за реалізацією яких ми можемо спостерігати вже сьогодні, передає Час Пік.

"Хвороба від променів"

Ванга вважала, що людство зіткнеться зі страшним випробуванням - "хворобою від променів". Нібито якийсь "промінь" буде керувати людьми і знищувати їх. Раніше було прийнято вважати, що мова йде про аварію на ЧАЕС, але зараз трактування змінилися. Послідовники Ванги вважають, що мова йде про вежі 5G і сучасні цифрові технологіі.

Кінець великої нації

Ванга вважала, що "велика нація над океаном, в якій живуть різні народи, припинить своє існування". Коли вона жила, ще так гостро не стояла проблема із затопленням міст через просідання грунту та підвищення рівня світового океану. Сьогодні ж ці слова набувають нового змісту і стають дуже зрозумілими.

Влада " дракона"

На думку Ванги, в кінцевому рахунку "сильний дракон захопить народи, три гіганти зіллються воєдино, а гроші будуть червоними". Зараз дане пророцтво пов'язується з Китаєм, де гроші саме червоного кольору, оскільки країна "дракона" є найбільшим експортером товарів у світі.

Читайте також: Ніколи не дзвоніть на цей номер: українців попередили про нову пастку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: