04.02.2021, 16:08

Коштують копійки: названо 7 дешевих засобів з аптеки, які точно заощадять бюджет

аптека

Для того, щоб підтримати себе вітамінами і зайнятися доглядом за шкірою або волоссям, не обов'язково викидати великі гроші на дорогі процедури.

Час Пік, з посиланням на українські ЗМІ, розповість про те, які засоби можна дешево купити в аптеці, щоб виглядати і відчувати себе на всі 100%.

Вітамін Е (капсули)

Вітамін Е - дуже корисний, особливо в зимовий час. Його можна просто видавлювати з капсул і змащувати губи, обличчя, нігті. Добре підходить для догляду за кутикулою. Завдяки цьому вітаміну шкіра стане виглядати молодо та свіжо.

Середня ціна вітаміну Е в аптеках - близько 16 гривень за блістер.

Аекол

Аекол являє собою маслянистий розчин вітамінів А та Е. Підходить для догляду за волоссям, тілом і обличчям. Може входити до складу поживних масок. Крім того, сприяє швидкому загоєнню ран та опіків. Не варто лякатися оранжевого кольору - він легко змивається.

Орієнтовна ціна розчину - 25 гривень.

Цинкова мазь

Відмінний засіб для боротьби із запаленнями (в тому числі - прищами). Досить точково нанести мазь на проблемне місце - до ранку все пройде. Доведено поколіннями.

Ціна цинкової мазі в аптеках - від 7 до 20 гривень (в залежності від виробника та обсягу).

Аспірин

Звичайнісінька ацетилсаліцилова кислота, яку багато хто знає як аспірин, використовується в масках для обличчя. Вона прекрасно освітлює шкіру, усуває пігментацію (навіть після анке) і очищає пори.

Коштує аспірин від 9 гривень за блістер.

Масло какао

Масло какао, як і кокосове, широко використовується в косметології. Підходить для догляду за волоссям, шкірою. Можна використовувати в якості бальзаму для губ. Неповторний аромат піднімає настрій.

Коштує масло какао в аптеках України від 17 до 70 гривень (все залежить від обсягу і виробника).

Реп'яхова олія

Реп'яхова олія - дешевий і дуже корисний засіб для тих, хто хоче мати довге здорове волосся. Вважається, що вона також ефективна у догляді за віями. Згодом вони стануть довгими, густими і блискучими.

Вартість - 30-45 гривень.

Ромашка

Дешевий засіб, який особливо корисний взимку. Відваром ромашки обполіскують обличчя, щоб прибрати лущення. Не менш сприятливий вплив відвармає на волосся. Волосся не тільки починає красиво блищати, але і отримують цікавий золотистий відтінок.

Ціна - до 25 гривень.

Читайте також: Медики розповіли, кому категорично не можна пити каву

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: