17.02.2021, 21:01

Названо 5 знаків Зодіаку, яким Ванга передбачала великі нещастя в цьому році

предсказания ванги

За життя болгарська провидиця Ванга назвала п'ять знаків Зодіаку, які протягом 2021 року зіткнутися з серйозними бідами.

Чи є у них шанс уникнути неприємностей, розповість Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Передбачення Ванги стосується тих, що народився під знаком Лева, Водолія, Овна, Скорпіона та Діви.

Скорпіон

На думку Ванги, в цілому поточний рік складеться для цього знака не кращим чином. Скорпіони можуть зіткнутися з кричущою несправедливістю і випробувати глибоке розчарування в роботі та особистому житті. Для того, щоб уникнути складних ситуацій, слід покладатися на свою інтуїцію.

Овен

Народжених під знаком Овна рік Бика просто вимотає. Грандіозні плани, незважаючи на завзятість, можуть зруйнуватися. Ванга радила відмовитися від реалізації глобальних планів у 2021 році. Найкраще відкласти їх до наступного року.

Водолій

Водолії, за словами Ванги, можуть вперше зіткнутися з проблемами, про які раніше і не думали. У кожного це може бути щось своє. Однак не варто переживати. Всі неприємності вийде подолати, якщо не сходити з наміченого шляху.

Лев

Левів можуть очікувати трудові неприємності. Особливо важко доведеться тим, хто втратить в 2021 році роботу. Доведеться докласти дуже багато зусиль, щоб видертися. Ванга вважала, що у Левів ситуація не безнадійна, головне - не падати духом.

Діва

У Дів 2021 рік ще відніме багато нервів і викличе багато переживань. Представники цього знака Зодіаку будуть думати, що все в їхньому житті пішло прахом: вони можуть втратити роботу, а близькі люди - відвернуться. Але Ванга радила докласти максимум зусиль, щоб подолати неприємності. Головне - не приймати "гарячих" рішень.

Читайте також: Названо три знаки Зодіаку, які Ванга вважала небезпечними і навіть не хотіла спілкуватися

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: