27.02.2021, 18:24

10 жіночих якостей, які здатні відлякати будь-якого чоловіка

качества

Прагнучи ідеальних відносин, багато жінок навіть не підозрюють про те, що своєю поведінкою відлякують потенційних або наявних супутників життя.

Час Пік розповість про 10 якостей, які чоловіки просто терпіти не можуть.

Звичайно, позбутися від них буде не просто, але все ж контролювати себе варто. В іншому випадку, ви отримаєте гори непорозуміння і ще одне (або навіть не одне) фіаско. Так які ж сторони краще заховати подалі?

1. Нав'язливість

Нав'язливість частіше властива закоханим жінкам, ніж чоловікам. Жіноча стать жертовно відмовляється від своїх захоплень та інтересів, прагнучи у всьому походити на об'єкт зітхання. І це одна з найбільш провальних стратегій. Чоловікам не цікаві жінки, у яких немає свого "я". Більш того, ви ризикуєте стати прислугою або нянькою для дорослої "дитини", а коли одумаєтеся і зрозумієте, що вас використовують - буде пізно.

2. Натяки

Чоловіки не розуміють натяків і рідко здатні на вчинки, про які їм не говорять "в лоб". Тому не варто скромничати і сподіватися на те, що ваші обережні знаки помітять. Не соромтеся і не будьте обережні, якщо вам щось не подобається або ж навпаки. Говоріть прямо! Це заощадить час та нерви.

3. Придушення правотою

Якщо чоловік зробив помилку, не варто насамперед бігти з криками: "Я ж говорила! Ось бачиш, а ти не послухав!". Той, хто відчуває себе винним, і так страждає. А якщо чоловікові все одно - доводити правоту просто немає сенсу.

4. Вимога звітів

Чоловіки взагалі істоти волелюбні і не люблять уточнювати деталі. Багато жінок, в свою чергу, можуть захоплено розповідати про дрібниці, тому вимагають і від протилежної статі звітів. Не варто насідати, контролювати та підловлювати на словах. Якщо чоловік хоче щось розповісти - він сам це зробить.

5. Зайві ревнощі

Підозрілість та ревнощі - це прояв недовіри, яку чоловіки відразу "схоплюють". Хтось може довго терпіти нескінченні питання про те, хто дзвонив, куди ходив тощо, але рано чи пізно терпіння може лопнути. Та й жінку ревнощі виставляють не з кращого боку. Якщо випинати їх напоказ - чоловік перестане вами дорожити.

6. Балакучість

Обговорення одягу, манікюру, нової пари взуття - це те, що здатне захопити жінок з головою. Чоловіки просто не виносять такі розмови, особливо, якщо вони тривають годинами. Говорити про подібні речі краще з подругами.

7. Нескінченне невдоволення

Чоловіки не перше місце ставлять, як правило, своє особисте життя, тому обговорювати те, як хтось погано виглядає, мало заробляє, погано одягається, не люблять. Їх просто мало цікавлять інші люди. Та й в цілому, постійно говорити про те, що все погано, не варто. Це буде розцінюватися як невдоволення відносинами.

8. Посягання на простір та територію

У кожної людини є розуміння того, як повинен виглядати порядок, як варто проводити дозвілля і так далі. Якщо почати підлаштовувати все під себе - це нікому не сподобається. Деякі занадто господарчі жінки можуть запросто навести порядок в квартирі чоловіка ще до спільного проживання, але навряд чи цьому хтось зрадіє. Чоловік буде просто розгублений. Тут вже залишається або шукати людину, з якою смаки та вподобання збігаються повністю, або давати своєму чоловікові маленьку свободу.

9. Стервозність

Як показало опитування, проведене в США, стервозність - одна з найбільш відразливих жіночих якостей для чоловіків. Незважаючи на стереотипи про "фатальну жінку", багато хто любить дам простіше - добрих, розумних і готових йти на компроміси.

10. Жадібність

Якщо відносини починаються з того, що жінка скупиться і вимагає від чоловіка щось купити або оплатити за неї, швидше за все, він захоче припинити спілкування. Багатьох така поведінка відлякує і явно не налаштовує на створення довгих та тісних відносин. У підсумку, ви ризикуєте просто залишитися біля розбитого корита.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк