19.03.2021, 19:04

Названо 3 знаки Зодіаку, яким Ванга пророкувала нестерпно важку долю

знаки

Переважно, астрологи сходяться на думці про те, що кожен знак Зодіаку володіє унікальною долею, характером та везінням.

У ЗМІ з'явилася інформація, що з цього приводу думала знаменита болгарська провидиця Ванга, передає Час Пік.

За словами послідовників Ванги, вона також пов'язувала долю людини з зірками. Зокрема, поширені відомості про знаки Зодіаку, які провидиця вважала найбільш невдачливими. Хто ж має найважчу долю?

Близнюки

Головна біда цього знака полягає в наявності комплексів та низької самооцінки, що привносити в життя суцільні нещастя, погане ставлення оточуючих, неприємності на "особистому фронті".

Як зазначається, Близнюки можуть прожити легке життя, але в цьому випадку доведеться докладати колосальних зусиль, працюючи над собою.

Терези

У Терезів проблем з самооцінкою немає, проте їм постійно не щастить. На шляху людей, народжених під цим знаком, раз у раз з'являються ті, хто приносить страждання, тому вони стають вічними жертвами, на тлі яких самостверджуються абьюзери.

Рак

Раки притягують не поганих людей, як Терези, а погані обставини. Якщо щось має піти не так, то у Раків це так і станеться. Проблема в тому, що цей знак дуже недовірливий та схильний занадто себе "накручувати". Тому навіть зламаний ніготь може перетворитися на справжню катастрофу, а з таким настроєм все йде шкереберть.

Читайте також: Названо 5 речей, які не можна тримати на столі в жодному разі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: