05.04.2021, 14:22

Що потрібно їсти, щоб відстрочити старість і зберегти молодість

Ольга Романец | Всі новини автора
продукты

Правильне харчування здатне відстрочити настання старості. Зокрема, уникнути зморшок, пігментації шкіри та проблем з волоссям.

Фахівці прийшли до висновку, що якщо людина, якій вже виповнилося 40 років, буде регулярно їсти певні продукти, то зморшки, пігментні плями та інші ознаки старості йому не загрожуватимуть ще років 10-15, передає Час Пік з посиланням на ЗМІ.

Перш за все необхідно їсти продукти, в яких багато вітаміну С, антиоксидантів і корисних мінералів.

Болгарський перець

В даному овочі дуже багато вітаміну С, бета-каротину та мінералів. Також в ньому міститься клітковина, яка визнана вченими кращим борцем з в'яненням шкіри.

Помідор

У помідорах міститься багато лікопіну (антиоксидант, що володіє імуностимулюючу і протипухлинну дію), а також глутатіон, який позбавляє організм людини від токсинів.

Горіх

У них міститься цинк. Це один з найдієвіших борців з ознаками старості - зморшками.

Морква

У цьому коренеплоді багато каротину, який допомагає зменшити кількість зморшок на обличчі, поліпшити зір і знайти рівний колір обличчя і здоровий рум'янець.

Сир

При помірному споживанні цей продукт допоможе наситити шкіру вологою і зменшити кількість запалень на ній. Крім того, їсти сир корисно і для підтримки здоров'я зубів.

Читайте також: Медики розповіли, кому категорично протипоказаний часник

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: