05.04.2021, 23:06

Пенсіонерка заявила, що була викрадена інопланетянами і після цього народила дитину

Марина Началова | Всі новини автора

68-річна мешканка Великобританії Джейн Бакл заявила, що її викрали інопланетяни, після чого вона народила дитину від прибульця.

Про це написало видання Daily Star, передає Час Пік.

Жінка розповіла, що її нібито викрали інопланетяни 1 березня, коли вона дивилася по телевізору серіал "Вікінги". Повернулася додому вона тільки через 20 днів і практично відразу народила малюка, якого назвала Таргет Елвіс.

Що з нею відбувалося по час "викрадення" - Джейн не пам'ятає: за її словами, її загіпнотизували або якось приспали, але при цьому вона відчувала "вібрації рук" інопланетян.

У соцмережах Джейн публікує фото з "дитиною", у якої великі очі і в цілому інопланетна зовнішність. Жінка каже, що у малюка немає статі. Тим не менш, вона його полюбила і збирається піклуватися про нього до тих пір, поки космічний корабель не прилетить за ними обома.

Друзі та сусіди поставилися до історії Джейн зі співчуттям і навіть подарували візок для "дитини", в якому вона возить її на прогулянки. Про психічний стан "космічної мами" ЗМІ нічого не уточнюють: можливо, жінка просто захотіла прославитися таким екстравагантним чином, а може, їй дійсно пора до лікаря...

Читайте ще: Велика сонячна буря, яка накрила Землю 400 років тому, може повторитися, - дослідники

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк