11.04.2021, 22:33

Розкрито нові передбачення Ванги на 2021 рік: які випробування напророкувані людству

Марина Началова | Всі новини автора
ванга

Якщо вірити прогнозам болгарської провидиці Ванги, 2021 рік буде непростим для всього людства. І виною тому не тільки пандемія коронавіруса, що триває.

Нещодавно кум Ванги Сергій Косторной в телешоу "На самом деле" озвучив раніше невідомі передбачення його знаменитої родички, передає Час Пік з посиланням на ЗМІ.

За словами Косторного, в цьому році декільком країнам загрожують великі повені.

"Біда прийде з великою водою. На початку літа узбережжя Америки і ряд країн, близьких до морів, піддадуться жахливим зливам, заллє і змиє все, що можна. З водою можуть прийти і хвороби", - так говорила Ванга, за словами Косторного.

Також Ванга нібито передбачала "криваві дощі", а якщо точніше - локальні війни, які, найімовірніше, відбудуться в країнах Південної Америки. Світової війни, однак же, Ванга не передбачувала на наше найближче майбутнє.

Також Косторной повідомив, що Ванга передбачала перемогу над пандемією навесні 2021 року: позитивні зміни нібито повинні були початися після 20 березня. Правда, поки про перемогу над коронавірусом говорити рано, багато країн якраз переживають третю хвилю захворюваності - хіба що масова вакцинація, темпи якої ростуть, допоможе швидко приборкати пандемію.

Обрадувала Ванга також пророцтвом, що в 2021 році буде винайдено нові ліки від раку. "Рак закують в залізні ланцюги", - говорила провидиця. Косторной припустив, що це означає, що ліки будуть містити багато заліза.

Читайте ще: Чого ви боїтеся? Страхи, до яких схильний кожен з 12 знаків Зодіаку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: