15.04.2021, 22:11

Названо 5 найпроблемніших авто, які не варто купувати на вторинному ринку (фото)

авто

Деякі автомобілі роками радують своїх власників, але є і такі, від яких хочуть позбутися якомога швидше через численні проблеми, що виникають в ході експлуатації.

Автомобільні експерти назвали п'ять моделей старих авто, з якими точно доведеться намучитися, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

1. Kia Sportage

Kia Sportage - постійний аутсайдер рейтингів надійності. Знос колодок, рульове управління, яке занадто швидко виходить з ладу, "кволі" матеріали інтер'єру - далеко не повний список недоліків. Іноді власники цього авто скаржаться на двигун через плаваючі оберти, а також низький ресурс підвіски.

2. Nissan Qashqai

Слабке місце Nissan Qashqai - двигун. Причому як версія на 1,6 літрів, так і версія на 2 літри. У деяких випадках силові агрегати не доживають до 100 тисяч км пробігу, що не дуже приємно для автомобіля вторинного ринку.

Також можуть про себе дати знати проблеми з підвіскою, розгерметизація вітрового скла, слабка рульова рейка та інші.

3. Chevrolet Spark/Matiz

За оцінками експертів, в першу чергу на цьому авто "підкачають": підвіска, рульове управління, гальмівна система. З мотором особливих проблем не спостерігалося.

4. Ford Mondeo

Ford Mondeo - збір неполадок. У автомобіля мало того, що швидко виходить з ладу роботизована КПП (ремонт якої, до слова, обходиться дуже дорого), але ще і мотор відзначається частим прогоранням поршнів. Плюс до всього, невдала конструкція рульового механізму та проблемні вузли в електриці.

5. Dacia Logan

"Ахіллесовою п'ятою" Dacia Logan вважається привід ГРМ на моторі 1,4 MPi. На всіх силових агрегатах часто ламається турбіна. Крім того, потрібно бути готовим до того, що при покупці вживаного авто ви зіткнетеся з частим перегоранням лампочок.

Читайте також: Запорізький автозавод може налагодити випуск авто, якого взагалі немає у продажу в Україні (фото)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: