22.05.2021, 10:01

Біля Каліфорнії помітили НЛО: у Пентагоні підтвердили справжність кадрів

нло

Американські військові зняли на відео непізнаний літаючий об'єкт біля берегів Каліфорнії.

За словами режисера Джеремі Корбелла, відео було знято в липні 2019 року літаком ВМС США, передає Час Пік з посиланням на NBC News.

На кадрах видно сферичний об'єкт, що летить над водою протягом декількох хвилин біля Сан-Дієго, потім об'єкт зникає.

Міністерство оборони США підтвердило, що відео було записано військово-морськими силами, і заявило, що ролик буде розглянуто Цільовою групою Пентагону з непізнаних повітряних явищ, створеною в минулому році для розуміння природи і походження таких об'єктів.

Відео було опубліковано за кілька днів до того, як на ТБ показали інтерв'ю з двома колишніми пілотами ВМС США, які згадували, що їх відправили досліджувати "кілька аномальних літальних апаратів", які знизилися на 80 тисяч футів менш ніж за секунду. Інцидент також стався у Сан-Дієго в 2004 році.

Крістофер Меллон, колишній високопоставлений чиновник Пентагону, зазначив, що довгий час свідки неохоче розповідали про спостереження НЛО, побоюючись насмішок. Проте, в останні три роки в Міноборони США почали відкрито говорити про НЛО: так класифікують будь-які літальні об'єкти непізнаною природи, які можуть мати як земне, так і позаземне походження.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: