12.06.2021, 10:20

Особистий талісман: який камінь підходить вам за датою народження

Ольга Романец | Всі новини автора
камни

Камінь народження - це дорогоцінний камінь, який пов'язаний з вашим знаком зодіаку. Традиційно кожен камінь володіє певними властивостями, пов'язаними з різними якостями людини, що народилася в певний час.

Якщо ви нічого не знаєте про свій камінь, то це ще не означає, що він не знає про вас, передає Час Пік.

Дізнайтеся, який камінь за датою народження безпосередньо пов'язаний з вашим знаком зодіаку.

Січень - гранат

Люди, що народилися в січні, мають аналітичний розум і вміють добре рахувати. Також вони вірні друзі, які прийдуть на допомогу в скрутну хвилину. Їх камінь - гранат. Він володіє енергією, яка забезпечує успіх в ділових починаннях і відносинах.

гранат

Лютий - аметист

Народжені в лютому - творчі мислителі і філософи, які хочуть змінити світ. Вони переповнені ідеями і пристрастю. Для них аметист - ідеальний камінь, який додасть трохи практичності їх мисленню.

аметист

Березень - аквамарин

Народжені в березні чутливі, інтуїтивні і співчутливі, але часто можуть заблукати між сферами реальності і їх власним світом фантазій. Носіння аквамарину допомагає подолати розрив і знайти баланс між їх реальним життям і мріями.

аквамарин

Квітень - алмаз

Ті, хто народився в квітні, насолоджуються почуттям розбещеності і безтурботності. Але вони не нероби. Вони цілеспрямовані і будуть невпинно працювати для досягнення своїх цілей, комфортного і приємного життя. Їх камінь - алмаз. Він є символом любові і непідкупності.

азмаз

Травень - смарагд

Люди, що народилися в травні, часто є душею компанії. Ця категорія людей завжди співчутлива, при цьому ніколи не зраджує друзів. Даним людям смарагд подарує захист від заздрісників і недоброзичливців, а також удачу у всіх починаннях і фінансове благополуччя.

изумруд

Червень - перли

Народжені в червні - вельми різнобічні люди. У них ладиться все - хобі, робота і особисті відносини. Їм підходять перли, які підкажуть різні варіанти застосування своїх сил і можливостей.

жемчуг

Липень - рубін

Люди, що народилися в липні, надзвичайно інтуїтивні, стримані і замкнуті. Носіння рубіна може підвищити впевненість, допомагаючи досягти успіху в кар'єрі, професійному та особистому житті.

рубин

Серпень - перідот

Народжені в серпні дуже доброзичливі. Вони люблять жарти і легко знаходять спільну мову навіть з самими мовчазними. Перідот - відмінний камінь для даних людей, який захищає того, хто його носить від зла.

перидот

Вересень - сапфір

Камінь сапфір оберігає тих, хто з'явився на світ у вересні. Ці люди мають спокійний і зібраний характер, деякі представники не дуже люблять велике суспільство. Розумні, але при цьому не показують цей талант іншим.

сапфир

Жовтень - опал

Ці життєрадісні і вельми заводні люди знаходяться під впливом каменю - опал. Він дає творче натхнення, наповнює силами і допомагає краще справлятися з ураганом емоцій, який завжди бушує всередині цих яскравих людей.

опал

Листопад - цитрин

Люди, що народилися в листопаді, творчі та цікаві. Також вони гостинні і доброзичливі - завжди в оточенні великої кількості друзів. Їх дорогоцінний камінь - цитрин, який принесе мир, а також буде служити охороної для свого власника.

цитрин

Грудень - бірюза

Ті, хто з'явився на світ в грудні, оберігаються бірюзою, яка приносить багатство, удачу і щасливе життя. Такі люди з юних років володіють мудрістю, а також знають як і чим допомогти в скрутну хвилину.

бирюза

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: