12.06.2021, 18:43

Святослав Вакарчук розлучився з дружиною, з якою прожив більше 20 років: подробиці

вакарчук жена

Про особисте життя беззмінного лідера групи "Океан Ельзи" та колишнього політика Святослава Вакарчука мало відомо.

Однак 12 червня в Facebook Вакарчука з'явився пост про розставання з дружиною, дизайнером Лялею Фонарьовою, з якою він прожив більше 20 років, повідомляє Час Пік.

Що стало причиною розриву - не відомо.

"Я дуже рідко пишу про особисте, але цей пост саме такий. Пишу його, перш за все, для того, щоб убезпечити свою сім'ю, близьких та друзів від зайвих питань і незручностей. Сталося так, що після більш ніж 20 років щасливого і насиченого радістю життя, наші з Лялею дороги розійшлися. Причини цього залишаються нашою з Лялею особистою справою", - написав музикант.

Він зазначив, що незважаючи ні на що, залишиться з колишньою дружиною в близьких відносинах, а також попросив утриматися від зайвих питань.

"Ляля і я завжди були, є і будемо близькими людьми. Я безмежно вдячний їй за більш ніж двадцять років, які ми пройшли разом. За любов, мудрість, за опору. Вдячний за нашу дочку Діану. Вдячний за все. Життя триває. Я сподіваюся, що вона подарує кожному з нас досить щасливих моментів. Цим вичерпним постом я повідомив все, що вважав гідним уваги. З поваги до мого і Ляліного особистого простору, просив би утриматися від додаткових питань і дискусій з цього приводу. Сподіваюся на ваше розуміння і такт", - написав Вакарчук.

Читайте також: Сама на себе не схожа: шанувальники не впізнали Тіну Кароль без косметики

а

аа

ааа

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк