15.06.2021, 08:51

"Хлопай віями та злітай": Китаянка відростила 20-сантиметрові вії

Китаянка отрастила 20-сантиметровые ресницы

Китаянка Ю Цзян називає свої вії "подарунком Будди". Лікарі не можуть пояснити, чому її вії продовжують стрімко рости і з подивом розводять руками. Унікальні вії Ю Цзян допомогли їй двічі потрапити до Книги рекордів Гіннеса.

Довгі вії китаянки продовжують рости день за днем, але вона не має наміру з ними розлучатися, повідомляє Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Вії по-справжньому рекордної довжини вдалося відростити китаянці Ю Цзян. На лівому оці одна з вій досягає довжини 20 сантиметрів. Інші вії трохи коротші.

За словами жінки, вона помітила, що її вії стали стрімко рости ще у 2015 році. Черговий рекорд було зафіксовано у 2016 році, коли одна з її вій досягла довжини в 12,4 сантиметрів.

Ю Цзян

Незвичайні вії продовжують рости і вже дозволили Ю Цзян двічі потрапити до Книги рекордів Гіннеса.

Цей феномен зацікавив лікарів, однак, фахівці не можуть пояснити це незвичайне явище. Китаянка досі не знає, чому її вії продовжують рости.

"Я також намагалася знайти наукові причини, такі як гени або щось інше. Однак ніхто з моєї сім'ї не має довгих вій, як я, тому це не можна пояснити", - говорить Ю Цзян.

За словами власниці найдовших вій, вона вважає свої вії "подарунком Будди" і не бажає з ними розлучатися.

Ю Цзян

За словами Ю Цзян, довгі вії їй анітрохи не заважають у повсякденному житті. І навіть є свій "плюс" - не потрібно наносити макіяж для очей, які і так цілком виразні завдяки унікальним віям. 

"Оскільки мої вії натуральні, мені легко мити обличчя і займатися своїм повсякденним життям. Вони випадають і знову ростуть. Іноді вони ламаються, якщо ви недбало їх натягуєте. Це не проблема, оскільки вони все ще ростуть. Вони зараз на кілька сантиметрів довші, ніж були 5 років тому", - розповіла Ю Цзян.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк