28.06.2021, 10:45

Пляжний сезон в самому розпалі: 10 речей, які зроблять відпочинок на воді комфортним і безпечним

Ольга Романец | Всі новини автора
отдых

Пляжний відпочинок - один з найпопулярніших способів провести відпустку. Однак він вимагає планування. Щоб від перебування на пляжі залишилися тільки позитивні враження, потрібно ретельно продумати, що взяти з собою.

Час Пік підібрав кілька речей, які зроблять ваше перебування на пляжі простіше, безпечніше і приємніше.

Надувний лежак

Насолоджуватися теплим сонечком хочеться не тільки сидячи на стільцях, але іноді і лежачи. І якщо ви не хочете платити за лежак на пляжі, то можна взяти з собою біван. Головна його перевага в тому, що для нього не потрібен насос. У вітряну погоду проблем з надуванням бівана немає взагалі. Завдання полягає тільки в тому, щоб встати проти вітру і дати повітрю наповнити його. У безвітряну спокійну погоду для того, щоб надути біван, потрібно буде трохи побігати.

надувной лежак

Пляжний столик

Пляжний столик - незамінна річ для комфортного відпочинку. Він фіксується за допомогою пластини, яка встромляється в пісок і забезпечує стійкість і йому не страшні пориви вітру.

столик

Портативний холодильник

Дана річ просто незамінна на пляжі, адже вам в будь-якому випадку захочеться випити чогось холодненького. Навіть найпростіші портативні холодильники здатні тримати холод до 12 годин, що забезпечить вам комфортний відпочинок.

портативный холодильник

Рятувальний браслет

Браслет - це ваш персональний рятувальник, якщо ви відправляєтеся на відпочинок до водойми. У ньому передбачено наявність балончика зі стисненим повітрям, який в разі небезпеки наповнює повітряну подушку. У складеному вигляді вона дуже компактна, тому в цілому пристрій має невеликий розмір і вагу. Якщо ви зрозумієте, що сил плисти більше немає - просто потягніть за металевий стрижень на браслеті, після чого відкриється рятувальна подушка.

браслет

Плавучий тримач для напоїв

Плавучий тримач для напоїв - вельми зручна річ. Завдяки йому не потрібно буде виходити на берег, щоб освіжитися. З ним спрага буде не страшна.

держатель

Надувна платформа для вечірок на воді

Надувний пліт - це стійка платформа, яка призначена для відпочинку і розваг на воді. На ньому з комфортом може розміститися невелика компанія. А якщо прихопити з собою напої та їжу - то на берег можна довго не повертатися.

пляж

Зарядка на сонячних батарейках

Відпочиваючи на пляжі, де доступ до електромережі обмежений або відсутній, краще брати з собою зарядний пристрій, що працює на сонячних батареях. Тоді проблема розрядженого смартфона буде вам не страшна.

зарядка

Схованка для цінних речей

Наболіла проблема для відпочиваючих на пляжі - як заховати цінні речі подалі від заздрісних очей? На допомогу може прийти схованка. Вона закопується в пісок, після чого всередину складаються телефони та інші цінності, конструкція закривається кришкою і накривається пледом. Можна присипати її піском і замаскувати.

тайник

Землерийні рукавички

Діти люблять копатися в грязі, грати в пісочницях, будувати замки на пляжі. Але на жаль, аксесуарів та іграшок для подібних захоплень не так вже й багато. Землерийні рукавички дозволять дітям працювати з сипучими матеріалами значно ефективніше, безпечніше і гігієнічніше.

перчатки

Водні шкарпетки

Водні шкарпетки - відмінне взуття для пляжу. Вони ефективно захищають стопи від розпеченого піску, а також перешкоджають ковзанню на мокрій поверхні.

акваноски

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк