05.07.2021, 22:39

"Фрік, а не виконавиця": Меладзе різко висловився на адресу Полякової

Марина Началова | Всі новини автора

Українська співачка Оля Полякова стала об'єктом жорсткої критики російського артиста Валерія Меладзе, який назвав її фріком і порівняв з Сергієм Звєрєвим.

Такі слова прозвучали в інтерв'ю Меладзе російській журналістці Ксенії Собчак, передає Час Пік.

У програмі "Обережно, Собчак" за участю Меладзе було порушено тему секс-скандалу навколо його брата, композитора Костянтина Меладзе. Не так давно співачка Ані Лорак і екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Тетяна Найник заявили про те, що Костянтин Меладзе їх домагався. Полякова тоді підтримала колег по музичному "цеху", підтвердила їхні слова і заявила, що Меладзе і до неї виявляв неоднозначні знаки уваги.

Валерій Меладзе заступився за честь брата і в програмі Собчак відкинув звинувачення на його адресу.

"Він такий скромний, інтелігентний і так трепетно ​​ставиться до жінок. Він може написати жінці вірші, може зробити гарний вчинок, але натякати, що він хоче чогось в обмін на щось..." - сказав Валерій.

На його думку, Лорак звинуватила Костянтина в домаганнях з помсти за те, що той свого часу не став продовжувати з нею співпрацю.

На адресу Полякової Валерій Меладзе висловився досить жорстко.

"Я пам'ятаю її, вона шокувала мене. По-перше, це фрік, а не виконавиця, мені здається. Полякова запам'яталася мені тим, що ходила в купальнику в громадських місцях і з короною на голові, як Сергій Звєрєв", - сказав артист.

Читайте ще: Жорсткі вимоги для "Міс Україна": організатори намагаються знайти учасниць без "накачаних" губ і з хорошою репутацією

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк