18.07.2021, 11:31

6 звичок користування смартфоном, які можуть багато про вас розповісти

Ольга Романец | Всі новини автора
телефон

Згідно з дослідженням, жінки витрачають в середньому 600 хвилин на стільниковий телефон щодня, у порівнянні з 459 хвилинами для чоловіків. Цей час зазвичай витрачається на виконання завдань, пов'язаних з роботою (наприклад, відправка електронної пошти), а також на перегляд соціальних мереж. Однак справа не тільки в цифрах - насправді використання телефону може багато розповісти про вашу особистість.

Оскільки сьогоднішні телефони буквально є продовженням наших рук, в Bright Side подумали, що було б цікаво дізнатися, що говорять дослідження про те, як ми їх використовуємо.

1. Імпульсивність

Згідно з результатами дослідження, постійна залежність від вашого телефону може свідчити про рівень імпульсивності. У ньому говориться, що люди, залежні від своїх телефонів, можуть бути більш емоційними, ніж ті, хто користується ними рідко.

2. Стрес

Згідно з дослідженням, люди, які частіше користуються своїми телефонами, відчувають більш високий рівень стресу. А стрес, в свою чергу, змушує їх відчувати себе менш задоволеними своїм життям.

3. Депресія

В одному дослідженні говориться, що часте користування телефоном може бути показником депресії. Було виявлено, що тривалість і частота використання телефонів пов'язані з більш високим рівнем вираженості депресивних симптомів.

телефон

4. Порушення сну

Дослідження показало, що люди, які часто користуються своїми телефонами після півночі, швидше за все, будуть гірше спати. А оскільки втрата сну сильно впливає на наш настрій, це може зробити нас більш нервовими і тривожними.

5. Очікування

Ви чекаєте, поки телефон не буде належним чином заряджений? Така поведінка, як показали дослідження, є предиктором організаційних тенденцій людини. Сумлінним людям не подобається, коли батарея розряджена.

6. Відкритість

Дослідження показали, що більш відкриті люди, як правило, роблять менше телефонних дзвінків, ніж інші. Навпаки, екстраверти роблять і отримують більше нерегулярних дзвінків (в тому числі і вночі) і частіше користуються WhatsApp.

телефон

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк