19.07.2021, 22:38

"Втягнула так втягнула!": Над Настею Каменських посміялися за фото у купальнику

Марина Началова | Всі новини автора
каменских

Співачка Настя Каменських весь останній тиждень "підривала" Instagram пляжними фотографіями з Туреччини, куди вона їздила відпочивати разом з чоловіком Потапом.

Звичайно ж, не обійшлося без серії фотографій в купальнику, передає Час Пік.

Судячи з контенту на сторінці артистки, Насті особливо полюбився блакитний купальник з верхом у вигляді міні-топа. Каменських виклала кілька знімків у ньому, і саме вони стали об'єктом бурхливих обговорень.

Так, на одному з фото Настя стоїть "по стійці струнко", а її волосся вітер піднімає вгору. Поза співачки здалася підписникам занадто неприродною. Багатьом здалося, що Каменських втягнула живіт, щоб здаватися стрункішою.

"Ну втягнула, так втягнула!!!"; "Навіщо так напружуватися"; "Видихай..."; "Я теж коли живіт втягую ще крутіше виходжу"; "Верхня частина купальника задом наперед одягнена, чи мені здається?" - написали в коментарях.

Але це не єдине фото, що привернуло стільки уваги. На іншому знімку Каменських розсунула ноги, нагадавши шанувальникам скандальну балерину Анастасію Волочкову.

"Фоту нагадало відразу Волочкову"; "Волочкова відпочиває"; "Норм так розсунула"; "Ну навіщо так широко?" - пишуть користувачі.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк