28.07.2021, 22:46

Названо 5 авто, яких хочуть позбутися вже після першого року експлуатації (фото)

авто

Деякі авто настільки невдалі, що власники прагнуть позбутися від них вже після першого року експлуатації. Дуже не пощастить тому, хто ризикне купити подібну машину.

Час Пік, з посиланням на українські ЗМІ, розповість про 5 авто, від яких хочуть позбутися якомога швидше - навіть занижуючи ціну.

Так, фахівцями компанії iSeeCars був проаналізований північноамериканський ринок старих авто. "Небажані" моделі відразу виділилися в окрему когорту. Про які авто йдеться?

1. Nissan Versa

Абсолютний лідер, який не здатний нічим здивувати навіть самого невимогливого покупця. Як правило, такі авто продають після першого року, оскільки вони сильно відстають від того, що можуть запропонувати інші сучасні авто (в тому числі - по частині оснащеності за останнім технічним писком). Ціна на авто становить близько 12,5 тис. доларів.

2. Jaguar XF

Сам по собі виробник вселяє довіру, проте дана модель може похвалитися хіба що частими поломками, усувати які занадто дорого.

3. Nissan Versa Note

Ще один Nissan в антирейтингу. Модель Versa Note також стає занадто нудною після першого року експлуатації. Тому близько 9% власників намагаються від неї позбутися, як тільки вона набридне, що відбувається досить швидко.

4. BMW X1

Ненадійність кросовера призводить до того, що вже через рік від нього готові відмовитися 10,4% власників. В іншому випадку, вони ризикують зіткнутися з частими ремонтами.

5. Land Rover Discovery Sport

Близько 12% власників усвідомлюють, що зробили помилку, купивши авто, вже через рік. В першу чергу, їх бентежать експлуатаційні витрати, спірний дизайн та неоднозначний інтер'єр.

Читайте також: Авто з ГБО перестають бути вигідними?: В Україні намітилася ще одна проблема

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: