31.07.2021, 12:52

"Дайте "Оскара" гримеру": Джаред Лето змінився до невпізнаваності в новому фільмі

Марина Началова | Всі новини автора
Джаред Лето

Гримери біографічної драми "Дім Гуччі", що вийде на екрани незабаром, потрудилися на славу: відомому акторові і музиканту Джареду Лето, який виконує одну з ролей, змінили зовнішність до невпізнаваності, і це не перебільшення.

Шанувальники Літо, подивившись нещодавно оприлюднений трейлер фільму, здивувалися, бо не помітили там свого кумира, передає Час Пік.

Багато фанатів зізналися, що не впізнали б у цьому немолодому чоловікові Джареда, якби його ім'я не було написано на афіші. Погодьтеся, вражаюче перевтілення!

"Що?! Це Джаред?", "Дайте "Оскара" гримеру!", "Я навіть не зрозумів, що це був Джаред Лето, поки в трейлері не написали, що це Джаред Лето", "Джаред справжній хамелеон, на диво різноплановий актор", - пишуть коментатори в мережі.

У фільмі "Дім Гуччі" задіяний по-справжньому зірковий каст: Джаред Лето, Адам Драйвер, Леді Гага, Аль Пачіно, Сальма Хайек, Джеремі Айронс та інші всесвітньо відомі актори. Шанувальники з нетерпінням чекають картину, прем'єра якої запланована на листопад 2021 року.

Дивіться ще: Реперша Alyona Alyona і металісти Space of Variations випустили спільний хардкорний кліп

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк