01.08.2021, 09:51

Розкрийте свою "темну сторону": в чому ви боїтеся зізнатися навіть собі?

Ольга Романец | Всі новини автора
тест

У всіх нас є "темна сторона" - якості, в яких ми не визнаємося друзям або навіть самим собі.

Bright Side пропонує вам поглянути правді в очі і дізнатися, які внутрішні страхи ви приховуєте. Може бути, вони не такі погані, як ви думаєте.

Спочатку виберіть картинку, яка змушує вас найбільше морщитися, а потім дізнайтеся, що означає ваш вибір в кінці статті.

тест

тест  

тест

тест тест

тест

тест

Результати

1. Ви не зізнаєтеся собі, що заздрите іншим людям. Але заздрість дуже виражена. Однак це може мотивувати вас рухатися вперед!

2. Ви не визнаєте себе вразливими та чутливими. У оточуючих вас людей створюється враження, що ви круті, але все, чого ви хочете, - це на когось спертися. Дозвольте собі поділитися своїми почуттями з близькими.

3. Ви не визнаєте себе, що не можете сказати "ні". Ви погодилися б допомогти комусь, а потім просто розлютилися б на себе. Але вам не повинно бути справи до того, що думають інші. Єдина думка, яка має значення, - це ваша власна.

4. Ви не зізнаєтеся собі, що боїтеся змін. Зміни підштовхують людину до виходу із зони комфорту, і це викликає у більшості людей занепокоєння. Вирішіть, що ви хочете змінити, як ви збираєтеся це зробити, а потім розробіть план. Страх пройде, і ви будете готові втілити свій план в життя!

5. Ви не зізнаєтеся собі, що не хочете брати на себе відповідальність. Прийшов час перестати звинувачувати інших у своїх проблемах. Це найперший крок до того, щоб взяти під контроль своє життя і домогтися успіху.

6. Ви не зізнаєтеся собі, що боїтеся робити помилки. Але завжди все робити правильно - це не головне. Сила приходить від здатності вставати, вчитися на досвіді і рухатися далі.

7. Ви повністю чесні з собою і вам нема чого приховувати. Ви бачите себе таким, яким ви є, ви не боїтеся змін і готові досягти своїх цілей.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: