04.08.2021, 22:03

Дівчина стала бабусею в 23 роки і потрапила в Книгу рекордів Гіннеса

самая молодая бабушка

Для того, щоб стати бабусею, не обов'язково мати за плечима багато років. Це довела 23-річна циганка румунського походження Ріфка Станеску.

Вона потрапила в Книгу рекордів Гіннеса як наймолодша бабуся в світі, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Ріфка народилася в сім'ї, де дівчат видають заміж в дуже ранньому віці. Так, у віці 2-років дівчинка вже була "обіцяна" батьком синові успішного комерсанта. Однак коли їй виповнилося 11 років, вона закохалася в 13-річного продавця.

Такий "поворот" викликав справжню бурю в сім'ї, адже якщо дівчина не виявиться незайманою, наречений поверне її разом з приданим, що вважається великою ганьбою.

Незважаючи на погрози з боку родичів, Ріфка таємно вийшла заміж на свого 13-річного коханого і в 12 років народила дівчинку. Тільки після цього, а також сплати 500 тисяч румунських леїв (понад 120 тисяч гривень) батько Рифки прийняв її чоловіка в сім'ю.

Через рік в сім'ї народилася ще одна дитина - син.

Дочка Ріфки також вийшла заміж дуже рано, в 10 років, а в 11 вже народила сина. Зараз молода мама відвідує школу, а 23-річна бабуся займається вихованням онука. До слова, він вже заручений з 8-річною дівчинкою, тому, ймовірно, Рифка також зможе стати наймолодшою прабабусею в світі.

Читайте також: Кабан-клептоман та нудист-спринтер: у ФРН незвично відзначили річницю курйозного випадку на озері Тойфельзе

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк