10.08.2021, 08:23

З густою шевелюрою і бородою: Гордон вразив мережу знімком з особистого архіву

Дмитрий Гордон

Український журналіст та телеведучий Дмитро Гордон опублікував архівне фото, на якому він зображений 30 років тому. Волохатий Гордон отримав чимало компліментів від своїх фоловерів.

Український журналіст, засновник інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитро Гордон 9 серпня опублікував в Instagram архівне фото, на якому він зображений в ті часи, коли ще носив бороду та не голив голову, повідомляє Час Пік

"Волосся на голові та борода справжні. Київ, 1991 рік", – підписав знімок Гордон.

Дмитрий Гордон

Дмитра Гордона звикли бачити лисим та начисто поголеним, тому чорно-білий знімок журналіста швидко набрав тисячі "лайків" та коментарів.

Багато хто відзначив, що Гордону йде борода, також пишуть, що він схожий на американського кіногероя. Однак є й ті, хто написав, що фото оброблене, мабуть вони впевнені, що Гордон завжди був лисим...

"Як справжній чеченець", "Як диктатор", "Гордон з волоссям та бородою, тепер ти точно бачив все", "Дмитро Гордонідзе", "бБлагаю, Дмитро - відпусти бороду", "Я б подумав, що це американський кіногерой", "Дмитро, а лисина у Вас зараз справжня?", "Думаю фотошоп", - пишуть в коментарях.

Варто відзначити, що Дмитро Гордон змінив імідж у 1997 році. Відповідаючи на численні запитання шанувальників, він розповів, чому йому довелося піти на такий крок і зізнався, що йому подобається його нинішня зачіска. Запис цієї відповіді опублікований на YouTube-каналі журналіста.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк