12.08.2021, 16:12

Спочатку прибирання, тепер повістка: Alyona Alyona нажила проблем через участь у скандальному дрифті на Софійській площі

софийская площадь

У Києві після зйомок рекламного ролика компанії Red Bull була зіпсована плитка Софійської площі. Сліди на плитці залишилися після екстремального дріфту автомобілів, який повинен був увійти в ролик.

У цій скандальній історії виявилася замішана українська реп-виконавиця Alyona Alyona, яка брала участь у зйомках, передає Час Пік.

Щоб виправити ситуацію Alyona Alyona особисто прийшла відмивати забруднену плитку Софійської площі.

"Ми тут тому, що Red Bull так і не надав офіційної інформації про те, що відбувалося, є у нього дозвіл чи ні, крім одного сторіз в Instagram з вибаченнями. Ми вирішили діяти не словом, а ділом, оскільки я тут була і все це бачила, хоча була впевнена в тому, що всі дозволи є і клінінг, який помиє це все швидко. Це відбувається не так швидко, як хотілося", - прокоментувала вона свої дії.

Alyona Alyona також повідомила, що не очікувала таких серйозних наслідків. Разом з тим, наслідки виявилися серйозними не тільки для Софійської площі, а й для самої реп-виконавиці.

У Facebook вона опублікувала повістку, яку отримала від правоохоронців. Правда, статус, в якому вона фігурує в справі не вказано.

Читайте також: Настя Каменських та Потап показали, як виглядають їхні мами (фото)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк